Klímaszerelés
Klímaszerelés
A klímakészülék kiválasztását érdemes szakember segítségével végezni.

A piacon nagyon sok klíma megtalálható, de házaktól, igényektől, rendeltetéstől, nem utolsósorban ártól függően nagyon eltérő lehet a legjobb klímaberendezés kiválasztása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a számára legmegfelelőbb készüléket és annak teljesítményét.
Klímaszerelés árak
3.5 kW-ig
70.000 Ft
5.3 kW-ig
85.000 Ft
7 kW-ig
95.000 Ft
Klímaszerelés tartalmazza
- 3 méter csővezeték kiépítés
- Egy fal átfúrása
- Elektromos bekötés a hálózatra 5 méterig
- Kondenzvíz elvezetése a kültéritől 3 méterig
- Kültéri egység konzol
- Csövek, elektromos kábelek kábelcsatornában való elvezetése
Egyéb költségek lehetnek:
3 méteren felüli csővezeték
3.5 kW-ig
8.000 Ft/fm
5.3 kW-ig
9.000 Ft/fm
7 kW-ig
11.000 Ft/fm
5 méteren felüli elektromos hálózatra kötés
1500 Ft/fm
3 méteren felüli kondenzvíz elvezetés
1000 Ft/fm
Plusz falátfúrás
3.000 Ft/db

Klímaszerelés és forgalmazás Miskolc és Borsod megye területén belül

A klímaszerelés Miskolc területén és egész Borsod megyében elérhető a pbklima.hu szolgáltatásaival.
A nyári hőmérséklet tendenciózusan emelkedik évről-évre hazánkban is. Nem ritkák a 30-40 fok közötti folyamatos nappali hőségek sem, ami megalapozza a klímaszerelés létjogosultságát. Ez a jelenség a 20-30 évvel ezelőtti klímaviszonyokhoz szokott magyar ember számára már-már elviselhetetlen, és kifejezetten káros lehet egyesek egészségi állapotára is, de a komfortérzetére feltétlen hatással van mindenkinek. Melegre érzékeny krónikus betegeknél kifejezetten fontos ügyelni a hőség okozta tünetekre, de még fontosabb megelőzni azokat.

Mivel védekezzek a hőség ellen? 

Csakis a megfelelő légkondicionáló telepítésével. Ezt még a medence sem váltja ki. A lakáson belüli klíma már-már alapvetésnek számít hazánkban is, ha az ember a nyári hónapokban kellemes hőmérsékletet szeretne az otthonában. Vannak, akik a nappaliba szereltetik a klímát, vannak, akik a hálószobába, vannak, akik a konyhában érzik hasznosnak. Gyakran előfordul, hogy a lakás minden nagyobb helyiségébe kérik a klímaszerelést. Természetesen figyelni kell, mert a túlzott hőmérsékletkülönbség - kint és bent – kifejezetten káros lehet.

Milyen légkondit válasszak? 

A légkondicionáló berendezés helyes kiválasztása egy fontos tényező. Érdemes szakemberrel konzultálva megvásárolni a megfelelő klímaberendezést. A klímaberendezés márkáját, típusát, teljesítményét ismeri klímaszerelő, és a lakásának légköbméteréhez mérten, használatának gyakoriságát illetően ajánlja a vásárlónak személyre szabva a legjobb megoldást. A felhasználási tényezőket is figyelembe kell venni, ugyanis a klíma nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletesen használható. Ennek figyelembevételével, ha az ügyfél erre a célra szeretné használni, akkor a klímaszerelő a fűtésre optimalizált klímát fogja javasolni, annak hatékonysága miatt abban a teljesítményben, ami megoldja a fűtési problémákat attól függően, hogy eseti vagy folyamatos lesz-e a használata, rásegítő jellegű fűtésre vagy teljes értékűre szeretnénk használni.

Hogyan zajlik a klímaszerelés Miskolcon?

A megrendelő felveszi a kapcsolatot a pbklima.hu/kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén a klímaszerelővel, és egyeztet egy időpontot. A klímaszerelő Miskolc területén és egész Borsod megyében ingyenesen végzi a felmérést, mely után árajánlatot ad a tulajdonosnak a klímaszerelésre és a klímaberendezésre vonatkozóan. Az ajánlat elfogadását követően a pbklima.hu képviselője biztosítja a kiválasztott klímaberendezést, és egy előre egyeztetett időpontban elvégzi a klíma beszerelését. A klímaszerelés időtartama adott viszonyoktól függően változik, de egy klíma esetében leggyakrabban 3-5 óra alatt van használatra készen.

Árajánlat
Ingyenes felmérés során meggyőződünk az adott körülmények lehetőségeiről, mint pl.: szobák méretei, kültéri, beltéri egység elhelyezése, szigetelések stb.

A felmérést követően attól függően, hogy a vevőnek milyen igényei vannak a klímával kapcsolatban, segítünk neki kiválasztani a számára legmegfelelőbb készüléket.

Végül mindent figyelembe véve tudunk számára egy egyedi, akár kedvezményekkel járó árajánlatot készíteni.
Garancia
A garancia egy igen fontos szempont, amikor az ember egy olyan készüléket vásárol, aminek az ára nem egy mindennapos kiadás. Cégünk csak olyan klímakészülékek szerelésével foglalkozik, aminek megbízható garanciális háttere van, ugyanis egy esetleges meghibásodásnál a vevő felé mi leszünk azok, akik kötelességgel tartozunk ezt a problémát orvosolni, így mi sem bízzuk a véletlenre.
Viszont fontos megemlíteni, hogy a garancia fenntartása érdekében az éves, vagy fűtésre használt klímánál a fél éves karbantartást el kell végezni, ellenkező esetben a garancia megszűnése következik be.

Beszerelés
Sikeres üzletkötés után törekszünk a lehető legközelebb időpontban beszerelni a klímaegységet. 

A telepítés időtartama körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Külső belső fúrások elvégzésénél porszívó segítségével, és ha szükséges védőburkolat, takarófólia segítségével történik a szerelési folyamat. 

Az elhelyezés során ügyelünk arra, hogy vevőnek a szerelés után semmilyen utómunkát ne kelljen végeznie. Dolgunk végeztével a megrendelő azonnal élvezheti a klíma nyújtotta komfortot.
Minden jog fenntartva - 2019 - pb-klima-borsod.hu

Adatvédelem 

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Kapcsolat
20/980-2535