Szellőztető rendszerek szereléssel együtt
Hővisszanyerő szellőztetés előnyei
Friss levegő ellátás a nap 24 órájában.

Minimális energiaveszteség a szellőztetés során, így jelentős fűtési költséget spórolunk vele.

Allergia, Asztma ellen kiváló. A befújt friss levegő folyamatos szűrése miatt kiváló minőségű levegőt szívhatunk.

Megakadályozza a penészedést a lakásunkban.

Elhárítja a házban megrekedő kellemetlen szagokat a folyamatos szellőzés miatt.
Amit kínálunk
Rendszereink a legkorszerűbb, kiváló minőségű szerelvényekből épülnek össze a kifogástalan működés és maximális komfort elérése érdekében.

Részletesen kigondolt tervezést készítünk a rendszer legoptimálisabb működésére, figyelembe véve az épület energiaigényét és használatát, valamint az igényeidet.
Ajánlataink a legjobb minőségű, csendes szellőztető gépeket tartalmazzák.

Pontos, naprakész szolgáltatást nyújtunk a rendszer tökéletes kivitelezésében és annak kifogástalan beüzemelésében, garanciát vállalunk annak működésére.
Amiért szükség lehet rá
Az utóbbi időben az építési szabályzatok rendkívüli módon szigorították az új építésű házak energiafelhasználási hatékonyságát.

A fejlett, nagyon jól szigetelt házak  alacsony energiaszintű és passzív házak tökéletesen záró nyílászárói és határolószerkezetei gyakorlatilag légmentesen tömörrétették a lakóteret.

Ez azt eredményezi, hogy az eddig szabadon távozó pára és egyéb szennyezőanyagok nem tudnak maguktól kijutni a belső térből, így a nem szellőztetett terekben gombásodás, penészesedés alakulhat ki, valamint a szükséges friss levegő, oxigén sem tud bejutni a lakótérbe, ami fejfájást, fáradtságot okozhat.
Ingyenes ajánlatkérést kínálunk!
Mi megtervezzük a rendszert és elkészítjük a személyre szabott árajánlatot.
Rendszereink tartalmazzák:
Szellőztető berendezés
A rendszer legfontosabb és legköltségesebb eleme a hővisszanyerős szellőztetőgép, ez az egység felel a rendszer működtetéséért és a benne levő speciális hőcserélő segítségével a légcsere során történő energia megtartásáért.
Szellőztetőcső
A szellőzőrendszerben többféle méretű, esetenként alakú cső használata szükséges, valamint az sem utolsó szempont hogy szigetelt vagy szigeteletlen.
Ezeket a paramétereket alapos tervezés után állítjuk össze.
Flexibilis csővezetékeink antibakteriális belső felületkezeléssel vannak ellátva.
Hangcsillapító
A hangcsillapító egység felel a rendszerben keletkező zajok lakótérbe jutásának védelmére. Ez a szerelvény koránt sem elhanyagolható, ugyanis egy esetleges monoton zaj nagy mértékben rontja a lakótérben tartózkodók komfortérzetét.
Szűrőegység
A rendszer elengedhetetlen része a szűrőegységek. A szellőztetés ezen eleme szolgál arra, hogy megszűrje a lakótérbe érkező friss levegőben lévő port, bogarakat és kisebb méretű szennyeződéseket. Ez az egység biztosítja, hogy az oxigénellátás mellett kifogástalan minőségű levegő érkezzen a lakásba.
Osztódobozok/Szelepfogadók
Az osztódobozok felelnek a csővezetékek elosztására a különböző helyiségekbe.
A szelepfogadók a befújási pontok csatlakozására szolgálnak, ezeknek lehetnek mennyezeti, fali vagy padlóra rögzíthetők.
Ezeket az elemeket is alapos tervezés és igény alapján választjuk ki.
Légszelepek / Szellőzőrácsok
A helyiségekbe közvetlenül a légszelepeken keresztül történik a levegő bejuttatása és elszívása. A lakók a rendszerből többnyire csak ennyit látnak.
Ezek elérhetőek különböző formában és színben is igény szerint.
Kültéri beszívó/kifújó
A kültéri levegő beszívása és az elhasznált levegő eltávolításal történhet oldalfalon, fali rácson keresztül, vagy tetőn, tetősapka alkalmazásával. Ennek módját szintén tervezés során határozzuk meg.
Ingyenes ajánlatkérést kínálunk!
Mi megtervezzük a rendszert és elkészítjük a személyre szabott árajánlatot.
Minden jog fenntartva - 2019 - pb-klima-borsod.hu

Adatvédelem 

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu 
Kapcsolat
20/980-2535