Klímaszerelés Borsod megyében
Magánlakásokban és panelben egyaránt.

Klímaszerelés Miskolc

Cégünk Inverteres Multi és Mono Split klímák  szerelésével, tisztításával,
forgalmazásával foglalkozik Miskolc területén és vonzáskörzetében.
Klímaszerelés: 
Ingyenes felmérés Miskolc területén és Borsod megye területén.

Általunk értékesített klíma esetén a klímaszerelés díjai a következők: 
- 3,5 kW-ig: 60.000Ft (bruttó) 
- 3.5 - 5,3 kW között 70.000Ft (bruttó)
- 5,3- 7 kW között: 80.000Ft (bruttó)
A klímaszerelés tartalmazza a következőket:
- Előzetes helyszíni felmérés (ami minden esetben ingyenes, ha klímaszerelésre kerül a sor)
- 3 méter csővezeték
- egy fal áttörése 60mm átmérő
- elektronikai bekötés
- kondenzvíz elvezetés a kültéri egységtől 3 méterig
- kültéri egység konzol
- csövek és elektronikai kábelek kábelcsatornában való elvezetése
Egyéb felmerülő költségek:
- 3 métert meghaladó csővezeték esetén: 
- 3.5kW-ig 7000 Ft/fm

- 5.3 kW-ig 7500 Ft/fm

- 5.3 kW-ig 8000 Ft/fm


Nem általunk forgalmazott klímák esetén az árak változhatnak, egyeztetés szükséges.
Klíma áttelepítése: Cégünk klíma áttelepítést is vállal, amit egy ingyenes felmérést követően tudunk beárazni az esetleges felmerülő nehézségek miatt.

Klímatisztítás/karbantartás:

Garanciális karbantartás Miskolc 50km-es körzetében: 12.000Ft (bruttó)
Klíma tisztítás Miskolc 50km-es körzetében: 
- Beltéri egység: 12.000Ft (bruttó)
- Kültéri egység szükség/igény esetén: 5.000Ft (bruttó)
50km-t meghaladó távolság esetén megegyezés alapján történő árazás.

Klímaszerelés és forgalmazás Miskolc és Borsod megye területén belül

A klímaszerelés Miskolc területén és egész Borsod megyében elérhető a pbklima.hu szolgáltatásaival.
A nyári hőmérséklet tendenciózusan emelkedik évről-évre hazánkban is. Nem ritkák a 30-40 fok közötti folyamatos nappali hőségek sem, ami megalapozza a klímaszerelés létjogosultságát. Ez a jelenség a 20-30 évvel ezelőtti klímaviszonyokhoz szokott magyar ember számára már-már elviselhetetlen, és kifejezetten káros lehet egyesek egészségi állapotára is, de a komfortérzetére feltétlen hatással van mindenkinek. Melegre érzékeny krónikus betegeknél kifejezetten fontos ügyelni a hőség okozta tünetekre, de még fontosabb megelőzni azokat.

Mivel védekezzek a hőség ellen? 

Csakis a megfelelő légkondicionáló telepítésével. Ezt még a medence sem váltja ki. A lakáson belüli klíma már-már alapvetésnek számít hazánkban is, ha az ember a nyári hónapokban kellemes hőmérsékletet szeretne az otthonában. Vannak, akik a nappaliba szereltetik a klímát, vannak, akik a hálószobába, vannak, akik a konyhában érzik hasznosnak. Gyakran előfordul, hogy a lakás minden nagyobb helyiségébe kérik a klímaszerelést. Természetesen figyelni kell, mert a túlzott hőmérsékletkülönbség - kint és bent – kifejezetten káros lehet.

Milyen légkondit válasszak? 

A légkondicionáló berendezés helyes kiválasztása egy fontos tényező. Érdemes szakemberrel konzultálva megvásárolni a megfelelő klímaberendezést. A klímaberendezés márkáját, típusát, teljesítményét ismeri klímaszerelő, és a lakásának légköbméteréhez mérten, használatának gyakoriságát illetően ajánlja a vásárlónak személyre szabva a legjobb megoldást. A felhasználási tényezőket is figyelembe kell venni, ugyanis a klíma nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletesen használható. Ennek figyelembevételével, ha az ügyfél erre a célra szeretné használni, akkor a klímaszerelő a fűtésre optimalizált klímát fogja javasolni, annak hatékonysága miatt abban a teljesítményben, ami megoldja a fűtési problémákat attól függően, hogy eseti vagy folyamatos lesz-e a használata, rásegítő jellegű fűtésre vagy teljes értékűre szeretnénk használni.

Hogyan zajlik a klímaszerelés Miskolcon?

A megrendelő felveszi a kapcsolatot a pbklima.hu/kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén a klímaszerelővel, és egyeztet egy időpontot. A klímaszerelő Miskolc területén és egész Borsod megyében ingyenesen végzi a felmérést, mely után árajánlatot ad a tulajdonosnak a klímaszerelésre és a klímaberendezésre vonatkozóan. Az ajánlat elfogadását követően a pbklima.hu képviselője biztosítja a kiválasztott klímaberendezést, és egy előre egyeztetett időpontban elvégzi a klíma beszerelését. A klímaszerelés időtartama adott viszonyoktól függően változik, de egy klíma esetében leggyakrabban 3-5 óra alatt van használatra készen.

Árajánlat
Ingyenes felmérés során meggyőződünk az adott körülmények lehetőségeiről, mint pl.: szobák méretei, kültéri, beltéri egység elhelyezése, szigetelések stb.

A felmérést követően attól függően, hogy a vevőnek milyen igényei vannak a klímával kapcsolatban, segítünk neki kiválasztani a számára legmegfelelőbb készüléket.

Végül mindent figyelembe véve tudunk számára egy egyedi, akár kedvezményekkel járó árajánlatot készíteni.
Garancia
A garancia egy igen fontos szempont, amikor az ember egy olyan készüléket vásárol, aminek az ára nem egy mindennapos kiadás. Cégünk csak olyan klímakészülékek szerelésével foglalkozik, aminek megbízható garanciális háttere van, ugyanis egy esetleges meghibásodásnál a vevő felé mi leszünk azok, akik kötelességgel tartozunk ezt a problémát orvosolni, így mi sem bízzuk a véletlenre.
Viszont fontos megemlíteni, hogy a garancia fenntartása érdekében az éves, vagy fűtésre használt klímánál a fél éves karbantartást el kell végezni, ellenkező esetben a garancia megszűnése következik be.

Beszerelés
Sikeres üzletkötés után törekszünk a lehető legközelebb időpontban beszerelni a klímaegységet. 

A telepítés időtartama körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Külső belső fúrások elvégzésénél porszívó segítségével, és ha szükséges védőburkolat, takarófólia segítségével történik a szerelési folyamat. 

Az elhelyezés során ügyelünk arra, hogy vevőnek a szerelés után semmilyen utómunkát ne kelljen végeznie. Dolgunk végeztével a megrendelő azonnal élvezheti a klíma nyújtotta komfortot.
Minden jog fenntartva - 2019 - pb-klima-borsod.hu

Adatvédelem 

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu